Det Billigaste Sättet att Streama TV: Rotera Dina Prenumerationer

Ända sedan början av kabel-buntar, alla vi tittare har någonsin velat är att betala för just den visar att vi vill titta på. Nu som alla och deras moderbolaget har en streaming-abonnemang, kan du sortera av att göra det…men om du prenumererar på Netflix, Hulu, Amazon, HBO Nu, och alla de andra som du vill, kan det i slutändan kostar lika mycket som kabel. Lyckligtvis finns det en lösning: rotera dina prenumerationer.

Chanserna är goda att du redan prenumererar på minst en streaming-tjänst (och det är nog Netflix), men att tjänsten inte har allt som du vill titta på. Netflix har inte Game of Thrones, HBO inte har Amerikanska Gudar, och Starz har inte Grand Tour. När du lägger upp alla abonnemang som du behöver för att titta på allt som du vill se, det är nästan lika dyrt som kabel (Om inte mer!).

De Grundläggande Streaming Paket

Däremot behöver det inte vara. Efter mitt abonnemang började stapla upp, bestämde jag mig ett par saker som behövs för att gå. Jag höll Netflix ($9,99 per månad) och Hulu ($11,99 per månad för ingen reklam) för en totalsumma på $22 per månad. Jag har även Amazon Prime som ger mig tillgång till visar till exempel Grand Tour, men jag skulle ha Prime bara för billigare frakt i alla fall, så jag lämnade utanför min budget.

Netflix och Hulu ge mig en underhållning foundation. Om jag inte lägga till en enda annan prenumerationstjänst, dessa två kommer att hålla mig underhållen under lång tid. De båda har relativt stor back kataloger av TV-program och filmer att titta igenom. Netflix har också en ganska stadig ström av ursprungliga visar. De kan vara hit eller miss, men jag kan oftast hitta något jag gillar varje månad, så det är värt att betala för hela året. Hulu inte alltid har så mycket nytt innehåll, men med tillgång till program från ABC, NBC och Fox, det fungerar som min moderna motsvarigheten av kabel-tv. Plus, jag kan satte ett tillfälligt grepp om min Hulu-konto för upp till tre månader, om jag vill spara lite pengar under en TV torka.

Den Roterande Abonnemang

Medan du väntar på nästa avsnitt, får väl kolla in de filmer du hoppade över i teatrar.

RELATERADE ARTIKELN

Hur kan man Sätta ett Håll På Din Hulu Abonnemang Utan att Avbryta

På toppen av min foundation, jag har en kortplats i min budget för en roterande prenumeration. Många av de bästa som visas på tv inte luft året runt. Vissa kör bara ett par månader på en tid, och några till och med släppa alla sina avsnitt på en gång. Det är inte vettigt att betala $15/månad för HBO Nu hela året bara för att titta på Game of Thrones när den senaste säsongen var bara sju avsnitt långa. Dessutom, även om jag inte personligen bryr sig så mycket om sport, du kan använda en kombination av Sling-och CBS Alla Tillgång för att titta på live sport under en säsong och sedan avbryter efter finalen.

Det uppenbara problemet med detta synsätt är att ibland kan en tjänst som har mer än ett visa att jag bryr mig om. Till exempel, jag gillar Game of Thrones, men jag gillar också Silicon Valley. Deras respektive säsonger i 2017 inte luft samtidigt som de gjorde i år är förbi. Silicon Valley, som sändes från den 23 April till den 25 juni. Game of Thrones, som började den 16 juli. Så, jag arbetar en radikal, obskyra strategi för att spara pengar på både visar.

jag väntade.

Detta verkar vara det svåraste för TV-tittare, men det är det enklaste sättet att spara massor av pengar och slutligen uppnå den låga a la carte-tv dröm vi har alla delat i årtionden. Ingen vill betala $100+ en månad bara för att titta på tio visar att de faktiskt gillar. Tja, nu kan du spara massor av pengar, men du måste bestämma vilket visar att du bryr dig om att se när de kommer ut, och vilka som kan vänta.

Den Totala Kostnaden

Någonsin hört talas om en medelväg, Comcast?

av nyfikenhet, jag bestämde mig för att ta en titt på hur mycket pengar jag sparat under det senaste året med en roterande prenumeration strategi. Jag prioriterade Game of Thrones och Westworld (HBO) Amerikanska Gudar (Starz), och Twin Peaks (Showtime). Jag såg på varje show som de sändes, till att börja med Westworld i oktober 2016. Twin Peaks är ett undantag, som jag kommer att fånga upp när hela säsongen är slut i September 2017.

Över ett år, jag var bara prenumererar på en extra service, på toppen av $22/månad lägger jag på Netflix och Hulu. Jag prenumererar på HBO för fem månader ($totalt 75), Starz för tre månader ($27 totalt), och Showtime för en till två månader, beroende på hur snabbt jag får via Twin Peaks (ska vi säga $22 totalt). Detta ger min årliga kostnaden för prenumerationer på $388, eller i genomsnitt $33 per månad. På dess högsta, min månatliga streaming bill nådde endast $47. Å andra sidan, om jag prenumererar till var och en av dessa tjänster året runt, det skulle kosta $684 ($57/månad), eller ca $296 än bara väntar en liten stund för att titta på några utställningar. Detta är också billigare än att prenumerera på kabel. En anständig Comcast paket i mitt område skulle kosta ytterligare 50 $/månad på toppen av min internet, eller om $600 per år, och det inkluderar inte tjänster som Netflix, Showtime, eller HBO, så jag skulle sluta spendera ännu mer pengar på dem ändå. Oavsett hur du skär det, roterande ditt abonnemang är billigare än alternativen.

jag fick också mer än bara min prioriterade visar under denna tid. Medan jag prenumererar på Starz, jag använde den för att kolla visar till exempel Svart Segel och Party Down,. I mellan episoder av Game of Thrones, kunde jag fånga upp Silicon Valley eller se hela avsnitt av Förra Veckan Ikväll, liksom några av de filmer HBO blir att Netflix inte kan. Kom ihåg när HBO var allt om filmer? Ja, det gör de fortfarande.

Som vi vada genom Topp TV-tid, vad du inte titta på är nästan lika viktigt som vad du gör. Det finns otaliga fantastiska TV-program och du har bara så många timmar på dagen. Om du vill spara pengar och tid, välj den visar att det är mest viktigt för dig, titta på dem när du vill, och göra produktiv användning av på “avbryt” – knappen. Äntligen har du möjlighet att titta på massor av TV utan att spendera en förmögenhet. Använd det.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply