En annan Artikel Om Vikten av Rutin – Kevin Cohn – Medium

Vaknar upp och somnar på en konstant tid. Ät frukost varje dag. Hit the gym med regelbundenhet (snarare än min strategi som är att göra en månatlig donation till Vårdagjämningen).

att Börja varje arbetsdag med att göra en att-göra-lista och avsluta det genom att se över vad du åstadkommit. Gör fem prospektering samtal innan 9 på morgonen. Anslut med minst en person i ditt nätverk varje dag.

Har världen verkligen behöver en annan artikel om vikten av rutin? Förmodligen inte, men här är det i alla fall.

Som alla som känner mig kan intyga att jag är en varelse av gammal vana. Jag äter middag på samma restaurang varje torsdag. Jag sitter i samma stol under ständiga möten. Jag är inte vidskeplig, men för några år sedan någon monterat en kartong affisch av Kevin den Minion bredvid min dörr, och nu har jag trycker på den två gånger varje gång jag går in på mitt kontor.

Som otaliga människor innan mig, jag har lärt mig att skapa rutiner kan förstärka bra beteenden, öka förutsägbarheten och minska osäkerheten, och även erbjuda något som man kan se fram emot (oavsett hur dåligt en vecka kan gå, jag vet att jag kommer att njuta av middag på torsdag).

jag har fastställda rutiner på Smartling som ger alla dessa fördelar och mer för mig. I de flesta fall tror jag att de levererar samma fördelar för andra som deltar i rutiner.

Vilken Typ av Dagen Har Det Varit

jag har en daglig stand-up med min direkta rapporter vid 5 pm. Namnet på mötet, Vilken Typ av Dag Det Har Varit, och är både en hyllning till Aaron Sorkin (som valde detta namn för den första säsongen av finales Sport Natt, West Wing och Studio 60 on the Sunset Strip), och en indikation på dess syfte. Även om de flesta av oss som jobbar på samma kontor, det är lätt att gå långa sträckor av gång — ibland en hel vecka utan att vi alla är i samma rum. Detta är därför en möjlighet för oss att få lite face time med varandra och börja processen med att avsluta dagen.

till Skillnad från en traditionell stand-up, som fokuserar på vad du gjorde igår och idag, och där du är blockerade, kan vi fokusera på vad vi ville åstadkomma i dag och vad vi faktiskt åstadkommit idag. Självreflektion är svårt, men viktigt, och stand-up erbjuder en trygg miljö, inom vilken var och en av oss kan lära dig att vara sårbar.

Kund Team All-Hands

Smartling: s kund-team, som består av projektledare, kundens framgång chefer, lösning arkitekter (professionella tjänster konsulter), stöd företrädare och tekniska skribenter, träffas varje fredag kl 10. Vi använder videokonferenser för att inkludera medarbetare i satellit-kontor, på vägen, eller arbetar på distans.

När jag säger varje fredag kl 10, jag menar alla, fredag kl 10. Smartling årliga semester part är alltid på en torsdag, men alla visar upp — i olika stadier av medvetande — för alla-händer nästa morgon. Att morgon-efter mötet är källan till många minnesvärda ögonblick. Mötet är bara att hoppas över för allmänna helgdagar.

Mötes-och Kunder i Person

för några år sedan läste jag att Aaron Levie, grundare och VD på Box, ställ upp ett mål för sig själv för att möta minst en kund i person varje vecka på året. Vilken fantastisk rutin! Att göra detta skickar ett kraftfullt budskap om vikten av att lyssna på våra kunder, och är en fantastisk behålla funktionen i och för sig: kunder är djupt tacksam för uppmärksamheten.

Nyligen har jag upptäckt en extra fördel med denna rutin är att medlemmarna i gruppen kan följa med mig på dessa besök. Denna exponering på executive-nivå samtal bidrar till att utöka sina färdigheter och skapa relationer med ledande beslutsfattare, det ger mig också en möjlighet att direkt observera hur de interagerar med kunderna. Det är en win-win, den enda nackdelen för laget att min obevekliga resor schema.

en Annan Artikel Om Vikten av Rutin

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply