Sho October 19, 2018

En av många stunder där vita människor reagerar i INLÄGGET (2017)

En Ärlig Granskning Av “Post –

jag såg precis den bästa filmen av 2017, och inte du.

igår kväll såg jag den nya Steven Spielberg Inlägg med ett rum fullt av andra kritiker. Som ni har säkert hört vid det här laget, det är ett tryck embargo på att publicera recensioner av filmen för en vecka. Och så är jag noga med att undanhålla alla relevanta detaljer när jag berätta för dig, en person som inte fick se filmen jag precis såg, att filmen jag såg bara (som du inte ser) är helt lysande.

Det finns en massa saker jag skulle kunna säga, men av respekt för avtal jag har ingått i går kväll, jag ska hålla min tunga. Inga spoilers följer i denna granskning.

Det första som slog mig medan du tittar på den fantastiska filmen Inlägg var hur grafisk den extremt intensiva och utdragna sexscener var och hur jag inte förväntar oss att alla i hela rösterna för att dö så våldsamt. Att Streep karaktär dödar alla manliga anställda på Washington Post med sin behandskade händer var intressant, eftersom jag inte var medveten om Katharine Graham hade gjort i verkliga livet. Men en hastig blick på Wikipedia visar att hon verkligen gjorde, innan hoppa i Potomac, aldrig för att ses igen.

jag ska berätta mer när jag är tillåtna. Tills dess, inga uppgifter.

vad Ring Mig Genom Ditt Namn hoppar i termer av explicita gay sex scener, tja, låt oss bara säga att Inlägg går det. Jag menar, det verkligen går det. Upprepade gånger. Över och över och över igen. Naturligtvis kan jag inte berätta mer men på grund av embargot, och jag vann inte.

Men jag har aldrig sett någon cum så hårt på en annan mans ansikte när jag gjorde i Post.

Inlägg är spielbergs bästa arbete eftersom München, och inte bara för att det också har en sexscen med Eric Bana som gör att du känner slags obekväm (som en del är inte bög, i fall du undrar.)

Det är också förekomsten av Golda Meir, som jag inte räknar med. Det fungerar. Jag kommer inte berätta för dig som spelar Golda Meir, som nöje av cameo är en av filmens fantastiska tricks. Sean Connery gör sitt bästa cameo arbete eftersom han verkade som Richard Lejonhjärta vid ingående av Robin Hood: Prince of Thieves, filmen som fick mig att bli en kritiker.

Gud, jag önskar att du kunde se det, men du valde att inte vara en film critic, en sak som jag är.

Du har säkert sett några explicita sexscener i filmen. Jag vet att jag har. Efter allt, jag är ordförande i film-samhällen i små och medelstora städer runt om i landet (utom i Hartford. Fuck you, Hartford. Du kan inte hålla Benincasa ut för länge!) Jag ser en mycket av prestigefyllda rörliga bilder. Och när det kommer till explicita sexscener i filmen, Inlägg är verkligen något helt annat.

vet Du hur stor sjöfart epos som Castaway (igen, Hanks i superb form) och Överbord (dito), det är ett ögonblick där några vattendroppar få på linsen på kameran, eftersom kameran är i havet? Oftast är det faktiskt inte i havet, men i en tank i några stora plats i Burbank eller Los Angeles (inte att berätta historier ur skolan, kan du slå upp det.) Du vet hur det händer? Detta kallas “cinema veritabel.” Det är tänkt att ge dig intryck av att du faktiskt finns där i vattnet med tecken på skärmen.

Inlägg har en stund inte till skillnad från det. Du måste bara se den här filmen i teatern, med popcorn, och ta med hela familjen, och då du kommer att ta reda på vad jag menar.

Vad jag menar är, en skådespelare cums på linsen.

Han verkar cum direkt på objektivet.

Det är en slående viskositet gjorde allt mer uttalad genom det sätt den är tänd.

Detta ögonblick är när flera kritiker runt omkring mig började gråta. Den är så bra.

Igen, inga spoilers. Ta med din familj.

jag kan försäkra er om att flera scener i den här filmen får du ett civilt, har ännu inte fått se kommer att läras ut i måttligt-rated film skolor för tio till femton år efter release datum för denna film. De innehåller alla kärleksfulla, noggranna beskrivningar av extremt hardcore sex akter, av vilka endast några lagliga i den tid som filmen utspelar sig. Ahistorisk? Kanske, men jag förlåter det. Jag förlät mobil scen i Nosferatu. Jag kan hantera detta.

Den vackraste delen om Inlägg är hur Spielberg arbetat samtycke till den underbart koreograferade donkey punch sekvens. Jag har hört att det var CGI hade i förra veckan på grund av klimatförändringarna i den här stan. Jag respekterade det.

Du vet, det finns prejudikat för att ändra en donkey punch scen i en mainstream-film.

Efter 9/11, Hollywood tvungen att klättra för att justera stunder i vissa kommande releaser. Men det var lätt. Alla första årets film student kan berätta att det är så mycket enklare att ta bort torn från en film utspelar sig i New York än det är att sätta in begreppet att säga ja till samlag var som helst på planeten Jorden. Jag menar, vad gör det även se ut? Vad gör att även mean?

Hur svårt 2017-18 motion picture redaktörer, av vilka många är nu mer stressade än de har varit i år. Jag vet att jag personligen känner mig mer stressad nu än jag gjorde på eller efter 9/11. Har du någonsin suttit i ett rum fullt av andra kritiker för en hela två och en halv timme? Jag skulle inte kalla det terrorism, nödvändigtvis, men det känns som att någon form av brott. Jag gick till badrummet och gjorde EMDR på mig själv halvvägs igenom.

jag även re-read De Fyra Avtal i sin helhet, allt medan du sitter på toaletten. Jag bara missat cirka tio minuters Inlägg. När jag kom tillbaka, någon söt hade tagit min plats, och jag var tvungen att säga något, och han var bra på det, och nu är vi dating.

Om du inte cum under Papperet, även när Michael Keaton var extra jävla bedårande, du kommer cum hårt och flera gånger under Inlägg, som också stjärnor Marisa Tomei och Michael Keaton, men den här gången är HAN gravid.

Nu en ung dam på Film Twitter, där jag är den obestridda rättsliga och andliga ledare, skrev till mig, och sa att hon hade hört rykten Leonardo diCaprio var romanced av en björn Revenant och hade blivit besviken över att upptäcka att de var osanna rykten. Jag vet flera personer som delar hennes plågor, och allt du kan vara oroande att jag är byggnaden Inlägg upp felaktigt. Jag vet att du har blivit sårad förut genom film-relaterade lögner och lita på mig, jag tar mitt jobb på största allvar. Jag skulle aldrig ljuga om någonting, någonsin. Som en filmkritiker, jag kan helt enkelt inte. Vi fysiskt inte. Det är inte i vårt DNA.

Allt jag kan säga är detta: om björnar butt-jävla blonda pojkar klädd som pionjärer är din sak, du kommer att ÄLSKA den tredje akten Post.

slutsats, se Inlägg en gång för att de tillåter bönder. Mitt 5 000 ord ta på [censurerat på grund av tryck-embargo]* kommer att kalla den anda av Pauline Kael, som kommer att tacka mig för min vältalighet.

jag älskar att vara en film kritiker.

Men tyvärr kan jag inte säga något mer.

*9 minuters varm 3-D gay-sekvens (de ger du glasögon när du går in, du kommer att bli bra.)