Gör inte Din Pojkvän Använd Etiketter eller Sms: a Du – Devon Henry – Medium

Författaren, Nörd Drottning, Trex Imitatör, Amatör Viking, Oftast Ofarligt.

Gör inte Din Pojkvän Använd Etiketter eller Sms: a Du

Och Andra Råd Från Mig, En Vuxen Kvinna att Dejta en Kartong Hål av Knight Rider-Eran David Hasselhoff

Hej systrar! Jag använder den termen eftersom jag är feminist och hamnen inte internaliserat antagen som helst. Jag är bara naturligt inte som andra tjejer. Jag gillar whisky och inte ger efter för den manliga blicken som helst. När jag gav mig själv en whisky lavemang.

Wild Turkey, uppenbarligen. Jag är inte någon girly-flicka som bara skjuter Bushmills upp henne smuts stjärna.

hur som helst, i en anda av kvinnlig vänskap – även om jag inte har många kvinnliga vänner (drama central, amirite?)- Jag ville ge er mina damer några råd för att få en pojkvän.

poängen är att du gör fel. Och jag är här för att hjälpa dig.

Eftersom jag är en kärleksfull, åtagit sig (men det har vi inte använda etiketter, eugh) relation med en kartong hål av Knight Rider-eran David Hasselhoff.

hur som helst, utan ytterligare fanfar – jag gillar inte det och ståt, glitter eller extra mjuk toalett papper – här är allt som är fel med dig:

1. Du förväntar oss män att göra allt arbete.

Kom på damer, bättre än så. Du vill män att prata med dig och flirta med dig och ha ögonkontakt med dig. Vad är vi, svag tikar? Hell no! När jag såg min man, kartong hål av Knight Rider-eran David Hasselhoff, i container bakom en snart-att-vara-ute-av-business Suncoast Video, jag ryckte upp honom och satte honom på baksidan av mitt hog. Han behövde inte göra någonting!

Stoppa förväntar sig människor att göra bokstavligen något för sina romantiska partners. Jag menar, vad är detta, 50-talet? Framtiden handlar om att inte ha några behov. En gång gick jag till en strip club och gjorde det hela om hur cool jag var med allt.

2. Du behöver alldeles för mycket uppmärksamhet.

Om jag höra ytterligare en kvinna klagar över bristen på meningsfullt utbyte med den person hon är förväntade att vara både troende och sexuellt tillgängliga för att, jag kommer att skrika. Men liksom, ett metal-skrik, inte en “scream queen” scream. När jag var sexton, jag skrek för 8 timmar i sträck för att förlora min “flickaktig röst och har nu husky drawl av en vittrad, chain-smoking diner servitris som heter Pam.

vill du verkligen ta ett sms eller en romantisk dag-natt – eller vill du bara ha uppmärksamhet? Det är en kuggfråga. Du bör vill att ingen av dessa saker. Vill ha uppmärksamhet och validering från en långsiktig partner är omogen och det absolut värsta en kvinna kan göra. Tro mig, jag spela biljard.

Hoff och jag har aldrig sms: a. Det är det som gör vår relation är så stark. Han vet att jag inte behöver honom eller någon eller ark med en exklusiva över 50. Jag är inte svag. Också, att han inte har funktionella tummen på grund av honom att vara gjorda av papp och mobiltelefoner fanns inte när Knight Rider var på luft. Vi sover i separata rum: Mig i mitt rum och David framför matsalen fönstret, för att skrämma bort inbrottstjuvar.

3. Du förväntar dig dum, flickaktig saker som “etiketter” och “engagemang”.

Detta är bara något jag aldrig skulle kunna svepa huvudet runt. Jag tänker på det hela tiden, försöker att förstå vad du grundläggande hackor (jag använder den termen kärleksfullt! Att återerövra!) blir så upprörd över: När jag gör min egen öl, rakning mina ben med krossat glas för att jag är tuff men också helt hårlösa, och pratar om hur mycket jag älskar anal. Jag diskutera det med mina andra flickvänner med könsneutrala namn: Max, Sam, Chris, Saz, Ax och Virke.

jag pratar inte om det med David, men eftersom jag inte vill tråka ut honom med min dumma problem och även en familj av fladdermöss tuggade på en av hans öron ut som han satt i container bakom Suncoast.

David och jag har aldrig diskuterat vår relation. Jag bokstavligen kräkas varje gång jag hör ordet “engagemang”, “pojkvän”, “flickvän”, “relation” eller “kärlek”.

jag är bara för det lugnt, min kropp inte kan ta det. I själva verket, han har aldrig ens ändrat sin relation status på facebook eller tas bort sitt fnöske och jag bryr mig inte alls.

Jag verkligen inte. Jag har aldrig ilsket hugga ved om det. Det är vad dum girly-flicka Barbie dockor göra. Och jag är chill. Så chill. Jag är Arnold-Schwarzenegger-som-Mr-Frysa cool.

4. Förvänta män vara känslomässigt mogen och omtänksam.

Lyssna damer, du kommer inte att gilla det här, men förväntar sig män för att vara känslomässigt intelligent nog för att prioritera de vill ha och behöver av sin partner är något kvinnor med “Live, Laugh, Love” väggdekaler göra.

jag menar, tänk om någon blev arg på dig varje gång du lämnade en enda röra bakom dig, eller åt det sista av sin favorit cookies utan att tänka på att ersätta dem eller lämnat ett spår av sågspån från soffan till toaletten eller parkerat din gris på gräsmattan? Det är inte cool. Och det viktigaste vi kan för att våra män är inte “snäll” eller “nu”, det är “coolt”. Se på mig, jag är cool.

jag behöver inte ens bryr sig när David lämnar blöt bitar av kartong i dusch avlopp. Om du älskar en människa, att du bara tyst strypa ned dina känslor och undertrycka din ilska tills du har en chans att låta det hela ut på pistolen sortiment.

jag menar, vad är jag? Jag stum, hysteriska, menstruerande Marilyn? Jag tror inte det, sistas!

Se, på slutet av dagen kan du ta mitt råd eller lämnar det. Jag försöker bara hjälpa dig gnällig Wandas ut, men det är ett fritt land. Jag vet det därför att jag har skapat många motorsåg skulpturer av örnar som innehar Amerikanska flaggor. Också, jag älskar korv och andra falliska/fosterländska livsmedel som du sallad-tikar undvika.

Om du behöver mig, du vet var du hittar mig: I ett roadhouse badrum hälla plast-flaska whiskey på mitt skräp för att hålla kartong sex-papercuts från att bli smittade under långa turer.

En applåd, två klappar, tre klappa, fyrtio?

Genom att klappa mer eller mindre, du kan signal till oss vilka berättelser som verkligen sticker ut.

Endast medlemmar av Medium kan se svaren till denna berättelse.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply