Sho September 5, 2018

jag kunde inte vara lyckligare med Brad och hans team vid Pressade Lösningar. Från design till integration med ClickBank och AWeber för att webbplatsen förändringar, Brad och hans team har arbetat outtröttligt för att träffa mina deadlines. De är snabba att svara på frågor och allt annat jag behöver göra. Kvaliteten på …

Under åren, det har varit svårt att hitta WordPress och Woocommere utvecklare som faktiskt visste vad de gjorde. När jag hittade Brad och hans team, min sökning stoppas. Tryckte Lösningar är de bästa jag någonsin har hittat. De är kunniga, duktiga och lätt att arbeta med. Jag ska …

– laget Tryckte på Lösningar gjorde ett bra jobb på min WordPress webbplats. Jag kunde inte vara mer nöjd.

“När jag hade frågor eller frågor om min web design, jag trodde aldrig två gånger om att kontakta Tryckte Lösningar och uttrycka min oro eller fråga. Den process som de gick igenom för att säkerställa kvaliteten på min design var lätt, organiserade och fokuserade på mina idéer. ”

“Vi anlitade Tryckte Lösningar för att organisera vår verksamhet på nätet, förenkla våra processer, skapa ett fantastiskt varumärke som meddelade att vår demografiska tydligt, och öka vår försäljning. Vi rekommenderar att hela laget! ”

– “jag har varit med Pressad Lösningar för mina behov webbdesign för drygt två år. Brad har varit ett nöje att arbeta med. Just nu driver han tre platser i WordPress för mig. Jag har upplevt många människor under åren som påstod sig vara “experter”, men så besviken …

“Brad och hans team har jobbat för oss under de senaste 3 åren. Hans kunskap och kompetens har varit avgörande i att skapa en bra upplevelse för våra kunder. Hans expertis i att utveckla försäljning sidor,välja i sidorna, och hantering av eventuella back-end system frågor har varit en enorm hjälp i …

“Före Pressade att hitta Lösningar för min hemsida var en enda röra. Jag var hela tiden med att anställa folk för att fixa formatering, kundvagn, och uppgradera frågor. En vän berättade för mig om den Trycks Lösningar och arbetar med Brad och hans team har varit en underbar upplevelse. De byggdes helt min hemsida, och …

“Brad och laget Tryckte på Lösningar slås ut i parken med min hemsida design! Jag fullkomligt ÄLSKAR min nya hemsida. Brad är bra att jobba med: bra kommunikation, alltid tillgänglig, lyhörd och professionell och kunnig expert i alla mina behov hemsida (webbhotell, design, SEO, …

“Min plats är vacker. Jag älskar det så mycket. Killarna Tryckte på Lösningar hand om min hemsida så mycket som jag gör. Ingen fråga är obesvarad eller för små och att de är extremt tålmodig i att förklara saker och att hjälpa dig att hitta det som är rätt för dig. Jag rekommenderar …