Sho February 19, 2019

Apple ‘ s Musik-app är…okej. Det är en bra musikspelare och Apple Musik är en kompetent streaming-tjänst. Här är den sak, men: “jag använder inte det. Och det är ständigt tjat mig att använda det.

RELATERADE ARTIKELN

Vad är Apple Musik och Hur Fungerar Det?

Apple Musik har den djupaste integration med iOS till en ljud-app. Det är trevligt om du använder det, men en smärta om du inte är det. Säga att jag sitter och lyssnar på en spellista på Spotify eller en ljudbok på Audible. Om jag gör en paus i tio minuter med mina hörlurar på spela upp/paus knappen eller Control Center, när jag går tillbaka och tryck på play igen, min iPhone försöker spela något från Apple Musik istället. Och allt jag har i Apple Musik är filmljudspår jag köpte för över ett decennium sedan och en U2-skiva.

Ingen Apple, jag vill inte lyssna på Songs of Innocence. Ingen gör det.

Apple är konstant antagandet att du bara lyssna till deras Musik App som är riktigt irriterande. Jag är ett stort fan av Apple (vissa kanske till och med säger att Apple apologet), men även jag tycker att detta är en en bro för långt.

RELATERADE ARTIKELN

ta Bort Apples Inbyggda Appar från iOS-startsidan

Så vad är att göra? Ja, det enkla svaret är att du måste ta bort appen Musik. Det är varit möjligt eftersom iOS 9. Du bara hålla ner på app tills den lilla X som visas och sedan trycker du på det samma som du gör med en app. Tryck på ta Bort och det är borta för gott.

Nu är din iPhone kommer inte längre som standard försöker spela något från Musik-app när du trycker på spela upp. Istället kommer den att hoppa tillbaka till vad ljud app som du senast använde. Som det alltid borde ha från början.

ta Bort appen Musik har kommit med två huvudsakliga nackdelar. Ett, du kan inte lyssna på någon musik lagrad på din telefon (uppenbarligen). Om du vill lyssna på MP3-filer på telefonen, även tillfälligt, du kommer att förlora denna förmåga om du tar bort appen Musik. Du kan inte ens använda en tredje part musik app—de kräver att Musik är installerat för att fungera.

för det Andra, du kommer att förlora alla av Siri musik integration. När du uppenbarligen inte kommer att kunna säga, “Hej Siri, spela mig några Kör Juveler” utan Apple Musik installerat. Du är också inte kunna använda Siri för att Shazam vilken låt spelas upp under teaser trailer (Legenden genom att Köra Juveler).

jag tycker Att det här är en ganska enkel avvägning. Jag bara någonsin ström min musik, och jag bara Shazam en låt varje par veckor; jag trycker på spela massor av gånger per dag. Jag är villig att använda den fristående Shazam-appen för att.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*