Hur att ta Bort Någon Från Din PlayStation vänlista

Det är coolt att kunna lägga in dina vänner på PlayStation. Du kan se vad alla andra gör, vilka spel du har spelat, och även spela tillsammans i vissa fall. Fram till att personen inte är någon du vill spel med längre, det är. Då är det dags att ta bort dem.

RELATERADE ARTIKELN

Vad är Skillnaden Mellan PlayStation 4, PlayStation 4 Slim och PlayStation 4 Pro?

Det handlar inte bara om att bli av med människor som har kränkt dig på något sätt, naturligtvis—ibland behöver man bara att städa huset. Eller kanske du har lagt till någon av misstag. Oavsett anledning, hantering av användare på din vänner-lista är en ganska enkel uppgift, om än något invecklad, som varje användare måste hanteras individuellt och det finns inte ett sätt att bulk ta bort användare (om det är något du vill göra).

för Att komma igång, du måste först hoppa in i din vänner-lista. Detta skulle vara den tredje post i fältet åtgärd.

Från det, titta igenom din lista med vänner tills du hittar den person du vill ta bort. Klicka på deras namn i listan för att få upp deras profil.

På-profil bläddrar du över till de tre punkterna och tryck på X-knappen på handkontrollen.

Detta kommer att ta upp två alternativ: “ta Bort vän” och “Blockera.” Om allt du vill göra är att ta bort dem från listan, välj det första alternativet. Om de har verkligen upprörd som du, kan du välja “Blockera” för att hålla dem från att interagera med dig på något sätt. För mer information om blockering av användare och vad det innebär, är chef här.

En skärm för bekräftelse kommer att dyka upp som frågar om du är säker på att det är vad du vill göra. Välj “OK” för att bekräfta. Poff—att de är borta.

Om du vill gå ett steg längre och faktiskt blockera användaren väljer dock att alternativ från den nedrullningsbara listan.

Återigen, ett fönster för bekräftelse visas, men denna gång är det också en möjlighet att se vad blockerande medel.

om du Klickar på den kommer att visa dig allt som du är inte att göra med denna användare när de är blockerade.

Om du klickar på denna meny, klicka på “OK” för att gå tillbaka till den huvudsakliga block skärmen. Om du är säker på att det är vad du vill göra, bekräftar du det genom att klicka på Blockera.” Gjort.

Obs: Ingen Erics togs bort eller blockeras vid skrivandet av detta inlägg.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply