Sho July 5, 2018

Så du såg en YouTube-video av en framgångsrik bloggare och hur de håva in hundratusentals dollar, och du hoppas att också komma till den punkten.

Är denna bedrift även möjligt när du vet något om att blogga?

Absolut, men bara om du följer denna guide och tillämpa de lärdomar jag är på väg att dela.

Låt mig dock förbereda ditt sinne. Att bli en framgångsrik bloggare innebär att göra marken arbete som omfattar lära sig en massa och sedan tillämpa allt du har lärt dig.

Tyvärr, de flesta människor tycker om att resa för att göra stora pengar på nätet är en fråga om att sätta upp en blogg, publicera en del skit innehåll, att sätta upp några Google-annonser, och sedan sova.

Om detta är hur du tänker, jag kan försäkra dig om att du bara kommer att bli en framgångsrika drömmare.

Förlåta mig för att inte vara oförskämd, men jag kan inte hitta ett bättre sätt att säga det.

att Bli En Framgångsrik Bloggare

för Så många år sedan jag startade min första blogg. Men innan jag gjorde det, jag läser hundratals blogginlägg och ätit en massor av Pdf-filer som innehöll tips om bloggande och hur man blir en framgångsrik bloggare.

den Lyckligtvis inte ta mig alltför länge innan jag började göra några dollar från mina ansträngningar.

Ta din plats närmare och uppmärksamma så jag avslöja allt för dig. Jag lovar att inte hålla något tillbaka (förutom mitt lösenord förstås)!

4 Enkla Steg till Att Bli En Framgångsrik Bloggare 2017

Steg 1: Bli En Glupsk Läsare

Blivit en Glupsk Läsare

att Bli en framgångsrik bloggare ingår att vara glupsk och ivrig läsare.

jag är säker på att du har hört frasen:

När du läser utförligt, du är begåvad med samma kunskap framgångsrika människor.

jag får massor av mejl från folk som vill göra vad jag kan göra:

  • Hej, jag vill bli en framgångsrik bloggare som du.”

Men jag blir alltid chockad över hur grunt deras kunskap om verksamheten.

Intressant, när jag frågar dessa människor hur många böcker de har läst hittills på ämnet bloggar, marknadsföring, hobbyartiklar, time management, och alla andra bloggar relaterade ämnen, de svarar alltid samma sak:

Vanligtvis varje stor och framgångsrik entreprenör, och ja framgångsrika bloggare, finns folk som är förbundit sig till ett liv i lärande, och hur de lär sig är genom att konsumera kunskap om den bransch de tillhör.

har du fortfarande lust att bli en framgångsrik bloggare?

jag utmanar dig att börja med att läsa minst 20 böcker/blogg inlägg om hur man driver en framgångsrik blogg.

Detta är kanske den bästa strategin för att bli en framgångsrik bloggare.

ShoutMeLoud är ett bra ställe att börja. Du kan kolla in:

Här är de appar som jag använder för att läsa inlägg & böcker:

Steg 2: Våga Vara Annorlunda

Våga Vara Annorlunda

Enligt tå.E. Cummings,“Att vara sig själv och ingen annan,, i en värld som gör sitt bästa för både natt och dag för att göra dig som alla andra, möjlighet att bekämpa de tuffaste kamp som någon människa kan slåss, och aldrig sluta kämpa.”

En av de saker jag sa till mig själv samtidigt börjat aldrig att agera eller vara som någon annan än mig själv.

jag älskar Gavin Degraw ‘ s tema musik på One Tree Hill: “jag vill inte vara något annat än vad jag har försökt att vara med på sistone. Allt jag har att göra är att tänka på mig och har frid i sinnet. Jag är trött på att titta’round rum, undrar vad jag har att göra eller vem jag ska vara. Jag vill inte vara något annat än mig.”

Du vet att det är många bloggare där ute. Vissa lyckas och vissa inte. Den primära sak som kommer att skilja dig från dem är hur man kommunicerar och vädra dina åsikter.

jag har hört människor berätta för mig att skriva på detta sätt eller skriva på det sättet. Jag har alltid välkommen sina åsikter naturligtvis, men jag går vidare och göra det jag känner är rätt för mig och min publik.

Så i grund och botten, om någon jag älskar och beundrar sin blogg design på ett sätt som jag gillar, går jag vidare och gör något annorlunda. Jag gör det mer unikt för mig själv.

på samma sätt, om någon jag känner publicerar sponsrat inlägg på deras blogg, där jag publicerar en intervju inlägg. Om någon jag följer noga sätter upp en text-baserad artikel kommer jag göra en ljud-post.

om du Gör detta kommer göra att du sticker ut från 70 miljoner andra bloggare på internet. Jag säger inte att du borde göra raka motsatsen till vad andra gör, men du bör försöka att alltid göra något för din egen väg utan att imitera någon.

i Början, det kan verka som en alltför stor uppgift att göra något annat, men det enda sättet att verkligen bli framgångsrika är att de flyttar ut ur din komfortzon.

Steg 3: Investera I dig Själv Och Din Blogg

Investera I dig Själv Och på Din Blogg

Tyvärr, en hel del nybörjare bloggare och genomsnittlig bloggare tycker inte om att höra detta. De föredrar att slösa sin tid och energi i merry-go-avrundning på internet söka efter GRATIS sätt att marknadsföra och hantera sin blogg.

för Att uppnå framgång med din blogg innebär att börja tänka på din blogg som ett företag.

Den enda särskiljande faktor mellan framgångsrika bloggare och misslyckade bloggare är intentionalitet och vilja att investera i sig själva och i sina bloggar.

Så kommer du att se bloggare som Darren Rowse, Syed Balkhi, Neil Patel, och Jeff Bullas (bland många andra) få allvarliga med deras blogg genom att investera pengar i varje del av deras marknadsföring kanaler. Det är lite konstigt hur de håva in alla pengar och framgång.

kan Du snabbt dubbla dina odds och bli en framgångsrik bloggare själv genom att helt enkelt visa pengarna som en investering som är noga med att ge en hög AVKASTNING.

jag läser en hel del bloggar (bästa bloggar, genomsnitt bloggar, och nya bloggar), och jag kan inte kategoriskt säga att den enda skillnaden på dessa bloggar är deras förmåga att spendera några extra dollar för att sprida ordet om deras bloggar över internet.

Så, om du verkligen satsar på att bli en framgångsrik bloggare, du måste tänka över din strategi och vara redo att investera pengar i dig själv och din blogg.

Steg 4. Skapa Och Sälja Produkter (Lägg till ny inkomst strömmar)

Skapa Och Sälja Produkter

Eftersom vi har etablerat det faktum att din blogg är ett företag, låt oss gå igenom processen för att bli ett företag.

Nåväl, låt oss först titta på vad ett företag är. Företag, som har definierats i en av mina föredrag:

  • “en organisation som kretsar kring skapandet av produkter och tjänster för mänsklighetens konsumtion.”
  • “Ett ekonomiskt system eller organisation där varor och tjänster byts mot en annan eller för pengar. Slutligen, varje företag behöver någon form av investering och tillräckligt med kunder till vilka produktionen kan säljas på ett konsekvent sätt för att göra en vinst (Detta också strävpelare den punkt som jag gjort ovan om investeringar).”

Så vad behöver du?

Så kan du se redan från definitionerna ovan, behöver du att skapa och sälja produkter/tjänster om du vill bygga ett framgångsrikt företag.

Bloggare som Michael Hyatt, Yaro Starak, Brian Clark, och Ramsay Blogg Tyrann (bland många andra) har lärt sig att investera tid, energi och pengar på att skapa tidlösa och användbara produkter. Denna information kommer i form av e-böcker, programvara, teman, plugins, online-kurser, etc. så att deras publik kan lära sig mer och öka sin förståelse i en kort tid.

Här på ShoutMeLoud, jag säljer massor av saker, inklusive e-böcker, kurser på internet, och plugins.

Ställen att sälja dina varor följande:

Låt oss slå Upp

Dessa fyra strategier som jag har delat här kommer att positivt förändra ditt liv och hjälpa dig att bli en framgångsrik bloggare, även när du inte har någon erfarenhet alls.

jag vill gärna höra era kommentarer om vad som har hjälpt dig att bli en framgångsrik bloggare när du först börjar. Eller, om du just har börjat på ditt bloggande resa, vilka tekniker använder du för att hjälpa dina ansträngningar tillsammans? Skrika ut dina tankar i kommentarerna nedan!

kontrollera att dela den här artikeln med dina vänner!

Här är några handplockade artiklar som du borde läsa nästa:

VAD ANDRA BEHANDLINGEN

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*