Jag är inte ansvarig nog för en 30-dagars “konsekvens” – utmaningen.

jag var så oengagerad mitt sista år på gymnasiet var jag tvungen att be min huvudman att låta mig vara bra och forskarutbildning. Något om låg närvaro och en opartisk hållning . . . eller vad som helst.
låt mig inte förvirra dig. Jag älskar att lära mig. Och jag är en person som gillar att få bra betyg . . . okej, bäst betyg i klassen . . . men jag har helt enkelt inte fungerar väl (eller alls) när den inte ifrågasätts .
Och mitt sista år i high school var fylld med 3 tråkiga lektioner som slutade vid 11 på morgonen varje dag, då jag var klar med skolan. Så, jag gick och arbetade min del tid jobb att fylla mina dagar.
som Tur var min pappa som fångats på att de problem och tvingade mig att anmäla dig till några extra lektioner på en annan skola. Jag fick mer kunskaper i Dreamweaver, videoredigering, och skapa datoranimationer under den tiden.
Det är roligt/gross att tänka tillbaka på hur (först i världen) arg jag var för att jag var tvungen att ta dessa extra lektioner, tills jag insåg hur kul de var och hur mycket mer engagerad jag var i alla områden av livet.
Min pappa är smart.
Och ärligt talat, dessa extra kompetens för jag fick var grunden till en av mina första framgångsrika online-företag.
Men, inget av det skulle ha kommit till stånd utan en verklig utmaning.

det är bara Det att dessa 30-dagars konsekvens utmaningar inte klippa det för mig.

Du vet dessa utmaningar . . . där folk vill att oss att dricka X antal vatten i 30 dagar, eller skriva ett blogginlägg för 30 dagar, eller göra en timmes lektioner i spanska i 30 dagar . . . ja . . . de har helt enkelt inte motivera mig.
Varför?

, Eftersom jag tror att vem som helst kan göra vad som helst för 30 dagar.

Om en utmaning är 30 dagar, jag måste försöka att utföra en viss åtgärd (som att skriva en bok) inte bara att upprepa en aktivitet (säga: att dricka 8 glas vatten).
jag är bara inte tillräckligt ansvarsfulla för att ta på något som inte känns som en utmaning. Jag är heller inte ansvarig nog att prova något som verkar orealistiska (“drick X mängd vatten för 365 dagar” “för att göra yoga varje morgon för 2 år”).
Men här är grejen. Att känna min egen nivå av “ansvar” och engagemang hjälper mig att inte ställa mig upp för misslyckande. Eftersom om jag menar det eller inte, ouppfyllda mål, otillfredsställda utmaningar (oavsett hur dumt) kommer att känna sig som brister när jag tänker på dem.
jag har misslyckats på en 30-dagars ab utmaning, en 30-dagars spanska utmaning, en 30-dagars utmaning att skriva, och så många fler.
Låt mig ställa dig en fråga . . .

av det ^^ jag menar . . .
Fråga dig själv denna fråga . . .

Var är du ställa dig upp för misslyckande?

Är det att försöka designa din hemsida med dig själv när du vet att du alltid, alltid att kämpa med det? Är det att delta i ännu en online-kurs innan du har slutfört och de andra som du har köpt? Är det att utmana sig själv att gå upp varje morgon och gå till gymmet, när morgonen bara inte verkar fungera?
jag är allt för att övervinna oddsen, men jag är också för att ställa dig upp för att vinna, så att du inte blir avskräckta, ointresserad, eller kopplas från.
Min rekommendation? Skapa en liten vinst för dig själv, för att sedan fortsätta att utmana dig själv på något sätt att motivera dig.

Små vinster föder känslor av prestation. Känslor av att utföra avla mer målmedvetet arbete. Mer målmedvetet arbete leder till stora vinster.

jag gav dig bara miljoner dollar formel i livet.
jag är allvarlig.
Skriv ner det. Hålla det nära att ditt hjärta. Och skapa en liten vinst för dig själv just nu.
Regina ut. Tills nästa.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply