Melissa Harris-Perry ‘ s E-post till Henne #nerdland Personal

På fredag eftermiddag, rapporter i media framkommit om min vän Melissa Harris-Perry ‘ s vägran att vara värd för hennes självbetitlade helgen programmet på MSNBC på lördag. Jag var en av de ursprungliga producenterna på showen när den lanserades under 2012, och att lämna för ett annat jobb år 2015. Dr Harris-Perry frågade mig idag att publicera observera hon skickade till sin personal — varav de flesta är mina före detta kolleger — att informera dem om sitt beslut. Du kan läsa den i sin helhet nedan.nerdland, för evigt.

Jamil

Käraste Nördar,
Som ni vet vid det här laget, mitt namn står på helgens schema för MSNBC programmering från South Carolina denna lördag och söndag. Jag uppskattar att många av er svarade på denna utveckling med lättnad och entusiasm. Att veta att du har missat att arbeta med mig ens en bråkdel av hur mycket jag har missat att arbeta med er alla är djupt rörande. Men, som denna morgon, jag har inte någon avsikt av att vara värd denna helg. Eftersom detta är ett beslut som påverkar alla, jag ville ta en stund att förklara mitt resonemang.
Några okända beslutsfattare, förmodligen Andy Brist eller Phil Griffin, har lagt till mitt namn på detta kalkylblad, men ingenting har ändrats i den hållning av MSNBC leadership team mot mig eller mot vår show. Sätter mig på air verkar vara ett beslut som görs enbart för att rädda ansiktet eftersom det är en växande kör av frågor från våra tittare om mina betydande frånvaro från MSNBC täckning. Sociala medier har tagit del av den dramatiska förändring i redaktionell ton och etnisk sammansättning av MSNBC: s on air täckning. Dessutom, Dylan Byers av CNN har gjort upprepade undersökningar med MSNBC: s ledning och med mig om showen och vad som verkar vara dess avbokning. Jag har inte svarat på reportrar eller sociala medier undersökningar. Jag är dock inte villig att visas på luft för att dämpa oron om försvinnandet av vår show och vår röst.
Här är verkligheten: våra visa togs — utan kommentar eller diskussion eller meddelande — mitt i ett val säsongen. Efter fyra år av att bygga en publik, att utveckla ett varumärke, och skapa förtroende med våra tittare, vi var på ett effektivt och fullständigt tyst. Nu, MSNBC skulle vilja mig att visas för fyra oviktiga timmar för att läsa nyheter som de anser vara relevanta, utan att återvända till vårt team någon av redaktionell kontroll och auktoritet som gör att MHP Visa särskiljande.
med anledning av detta beslut verkar vara att ge skydd för MSNBC, inte för att ge röst för MHP Visa. Jag kommer inte att användas som ett verktyg för sitt ändamål. Jag är inte ett tecken, mammy, eller lite brun bobble head. Jag är inte ägs av Brist, Griffin, eller MSNBC. Jag älskar vår show. Jag vill ha det tillbaka. Jag har gråtit mer tårar än jag kan räkna och jag tycker att detta är djupt smärtsamt, men jag vill inte tillbaka på luft till varje pris. Jag är bara villiga att återvända när den avkastning som händer under vissa villkor.
utan Tvekan, tv vårdar egon av de av oss som befinner oss i framsidan av starkt ljus och stora kameror. Jag är säker på att egot är att informera min egen smärta i detta ögonblick, men det finns en nivå av professionell anständighet, respekt och kommunikation som har nekats detta visar för år. Och uttala kränkande absurda i de senaste veckorna överträffar allt jag kan skåda.
jag har bott på samma hotell där MSNBC har varit sänder i Iowa, New Hampshire och South Carolina, men jag har stängts ute från ersättning. Jag har en Doktorsexamen i statsvetenskap och har lärt Amerikansk omröstning och val vid några av landets främsta universitet i nästan två decennier, ändå har jag varit anses mindre värda att väga in än relativa nybörjare och certifierade lögnare. Jag har varit värd för veckans program om detta nätverk är till för fyra år och bidragit till valvaka på detta nätverk för nästan åtta år, men ingen på den tredje våningen har även tillbaka ett mail, ringde mig, eller påbörjats eller svarat på någon kommunikation av något slag från mig i nästan en månad. Det är djupt sårande att inse att jag arbetar för människor som tycker att min stora kunskaper och redaktionella dom värdelösa att den täckning som de skapar.
Medan MSNBC kan tro att jag är värdelös, jag vet bättre. Jag vet vem jag är. Jag vet varför MHP Show är unik och värdefull. Jag kommer inte att sälja kort på mig själv eller visa detta. Jag är inte hungrig för tomma luften. Jag bryr mig bara om materiell, meningsfullt och självständigt arbete. När vi kan göra det, jag kommer tillbaka — inte ett ögonblick tidigare. Jag är djupt ledsen för det sätt som detta beslut gör livet svårare för alla. Du betyder mer för mig än du kan föreställa dig.
Dina alltid,
Melissa

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply