Min första Reagera Native – program- shinobukawano – Medium

Min första Reagera Native ansökan

Skapa något som är roligt. En person som älskar att skapa poesi, en person som älskar att skapa musik, och en person som älskar att skapa möbler. För mig, jag älskar att skapa program som hjälper andra människor.

Nyligen gjorde jag en mobil applikation som använder Reagera Infödda. Reagera Native är en fantastisk utveckling verktyg som gör det möjligt för webbutvecklare att skapa en riktig native mobil applikation utnyttja sina kunskaper i JavaScript. Tack vare att jag kunde utveckla denna ansökan inom 10 dagar inklusive att lära sig nya tekniker som JSX och Flöde.

jag skulle vilja dela med er lite av min erfarenhet och den tillämpning som jag gjorde.

Motivering:

Först av allt, jag behövde det. Ansökan, Memozee, hjälper till att memorera ord och fraser på engelska på din fritid. Du kan lagra ord i databasen och se över det när som helst du skulle vilja. Du kan också prioritera ord baserat på dina framsteg av att memorera. I den översyn tiden, orden kommer att visas baserat på prioritet. Det är inte en komplicerad algoritm, men det skulle vara bra för mig.

en Annan anledning är att jag ville att använda företagets produkt som jag kommer att sälja. De mest favorit råd jag fått som säljare är att om jag kan använda min produkt i vardagen, jag ska göra så. Som att använda produkter som den verkliga användare, kan vi lära oss av de produkter djupt. Jag kommer att sälja marketing automation mjukvara från och med nästa månad som försäljningsingenjör. Därför ville jag att marknadsföra något med det. Reklam Memozee ansökan skulle vara en bra erfarenhet. Detta är en annan anledning till att jag utvecklat en mobil applikation.

förresten, namnet på programmet, Memozee, är ursprungligen från ordet “Memorera”. Lägga förkorta att jag lagt till några söta ljud som användaren kan ha.

Funktioner i programmet

jag skulle vilja tur att du funktioner för Memozee ansökan. Det skulle också vara en bra uppvisning som vi kan utveckla med att Reagera Modersmål.

1. Logga in funktionen med Google OAuth 2.0 tillstånd

tillämpningen kommer att lagra data i en databas i molnet. Jag ville använda ett google-användar-id för att skilja mellan data per användare.


räkna>

naturligtvis, det skulle vara tillräckligt för att lagra data i den lokala databasen för ansökan om jag bara ville träffa den specifikation. Men jag har andra idéer för framtiden. Lagra data i molnet möjligt för mig att skapa web gränssnitt så att användaren kan hantera sina ord med PC webbläsare. Också, det kan vara till hjälp för att genomföra ett ord att dela-funktion mellan användare.

2. Skapa Kortlekar

Den första användaren bör göra är att skapa en kortlek. Ett däck är som en mapp i windows-systemet. Du kan spara word-kort till att däck.

Du kan även redigera, uppdatera däck efter att skapa det.

3. Skapa Kort

När du har skapat en kortlek, nästa sak är att lägga till kort till det. Ett kort har “Framför” värde “och ” Tillbaka” – värde. Typiskt, kommer Fram lagras ordet i sig själv och Tillbaka kommer att lagras en mening med det.

Du kan även redigera, uppdatera kort efter att skapa det.

4. Se över Kort

Detta är en rolig del av ansökan. Du kan granska kort genom att använda Dra touch-gester. När du dra ett kort till höger, prioritering av kortet kommer att höjas. Omvänt, dra ett kort till vänster, prioritering av kortet kommer att minskas.


räkna>

Det är allt. Ganska enkelt, är det inte? Men, jag har många idéer för att förbättra funktionerna i programmet. Ordet fildelning är ett av det. Du kan dela dina ord med andra användare. Programmet har en potential att vara en plattform för att memorera ord.

Om du vill prova?

just nu är jag skicka in ansökan till App Store. Efter att ansökan har godkänts, kan du ladda ner det från App Store. Tills dess, kan du prova att spela med det här programmet med hjälp av Expo app. Följande QR-kod är länken till Memozee program som fungerar på ditt expo app. Vänligen scanna in den om du vill prova på. Tack vare den typ av cross-platform support genom att Reagera Infödda, programmet kan köras på inte bara iOS utan även Android.


räkna>

Om du har någon feedback om ansökan, vänligen låt mig veta! Jag kommer att vara glad att höra det.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply