Mina Första Månader som en Junior Ingenjör – Erin Fox – Medium

Mina Första Månader som en Junior Ingenjör


räkna>

Det har inte varit alla katt memer och smidig PR. Jag har lärt mig massor av information under mina första månader och nu skulle jag vilja dela en liten bit av det!

Kommer från en kodning bootcamp som fokuserade på vanilj Javascript och Ruby, jag skulle aldrig i en miljon år, trodde att jag skulle vara en Junior Ingenjör på UI Lag i Major League Soccer bygga en ny app för våra fans att Reagera Infödda. Jag trodde att jag hade något av en idé om hur programmering fungerar men jisses, hade jag fel! Detta är inte bara min första engineering roll i min karriär, det är första gången jag använder Reagera Hemland! Förhoppningsvis kommer detta inlägg är till hjälp i att låta första gången utvecklare och tekniker få en uppfattning av vad som händer för en Junior som de är utsatta för ny teknik och en ny karriär.

VS Kod & Sötare

Innan MLS, den enda text editor som jag har använt är Sublim, så att byta till VS-Kod tog lite av anpassning. Det är verkligen bra att ha en terminal ansluten för snabb begår och kör servrar. En sak som absolut blåste mitt sinne var som arbetar med Vackrare. Åh. Min. Gud. Det är fantastiskt. Om du har aldrig använt det, gör. Du kommer att vara en mycket snabbare utvecklare och koden kommer att vara så, SÅ ren.

✨ magi ✨

Sagobok & Universella Komponenter

Den första stora koncept som jag hade att förstå mina färska bootcamp sinne runt, var att bygga universella komponenter i Sagobok. Om du inte har hört, Storybook är fantastiska. kurtiskemple förklarat det för mig, “ta en komponent, sätta den i isolering, och sedan bygga det.” Detta hade också en hand rörelse av en klo välja en enda leksak från en maskin och släppa det i det vinnande hink (toy = komponent och den vinnande hink = sagobok). Jag höll på att bygga universella komponenter!

GitHub & Jira

Arbeta på en repa med hundratals mappar är lite överväldigande. De första veckorna jag tror inte jag kom ihåg när allt var så jag skulle ständigt vara peepin' till filer för att försöka hitta vad jag var ute efter. Jag har aldrig arbetat på ett projekt där andra är att göra PR: s (“pull request — tog mig en stund att förstå att en), medan jag skriver nya linjer också. Samarbete, kommunikation och laganda som går in i ett projekt är galet cool. GitHub är fortfarande full av hemligheter, men jag långsamt förstå och har begå PR är som en Chef.

Jira var en annan mysterium. Biljetter, få dina biljetter! Biljetter finns uppgifter som vi ger till oss själva att arbeta på för dagen (eller ibland veckor). Jag långsamt att få kläm på det, desto mer säker på att jag är med att veta vad en biljett är, desto bättre är jag och den mer organiserade jag får.


räkna>

GraphQL & att Omvandla Data Strukturer

jag är van att mycket klassisk API-frågor. Så med hjälp av GraphQL är mycket mindre förvirrande och mycket lättare. GraphQL är som en pålitlig vän som går ut och återvänder med vad du vill. Du behöver bara berätta det för exakt vad det är du letar efter.

så praktiskt 👍

i grund och botten…

Det finns en massa saker som jag fortfarande tycker är förvirrande, men det finns en hel del jag helt förstår, vilket är AWESOME. Alla bör vi jämföra oss själva, till våra tidigare själv för att verkligen se hur långt vi har kommit och hur mycket vi lärt oss. Att arbeta på detta nya projekt på MLS hjälp Reagerar personen är mycket utmanande, men jag lär mig SÅ mycket. Jag vill lägga till “ännu” till slutet av mina meningar.

“jag vet inte hur man använder componentDidMount ännu.”

“jag är inte säker på att jag förstår hur våra backend-servrar ändå.


räkna>

Summera

Så länge du har en tillväxt tänkesätt, uthållighet och en bra attityd, börjar som en junior ingenjör kan vara riktigt coolt. Gillar, riktigt, RIKTIGT cool. Får jag ställa en miljon frågor en dag och alla tror att det är bra.

följ gärna min teknik resa på twitter !

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply