NFL Är Imponerande På Spelarens Rätt Till yttrandefrihet Genom att Bötfälla Spelare Som Väljer Att Knäböja Under Nationalsången

Fletcher Bailey…
jag känner att det är en top-down situationen i allmänhet, eftersom ägarna av laget inte hört innan lagen ens passerat. Så, jag känner mig som regeringen hade ett finger med i det, det var definitivt en politisk karaktär. Du vet att vi är tystade. Det hela är slaveri komplex, det är som att de ger oss denna idé kommer att ge dig allt, pengar, vi kommer att sätta ditt ansikte ut det, vara ett exempel på vad unga Svarta ungdomar kan sträva efter, men på samma gång kommer de att se till att vi vet att de är i kontroll över vårt öde, att vara tacksam, var tacksam för vad vi tillåter dig att ha, det här är verkligen över övergripande idé som vi får från synpunkt av straffet.

Priscilla Lewis…
Min åsikt om NFL är i princip att vi fortsätter som vi är i Usa, som arbetar med alla typer av utmaningar som måste höras och jag tycker det är väldigt viktigt för oss att fortsätta att kämpa för de striderna så att individen kan förstå hur vi känner. Vissa människor har inte förstå det, eftersom de inte är i det läget som vi är i. Men om de kan ta en stund och få till den positionen och betala nära uppmärksamhet till beteende och olika typer av saker som påverkar vårt samhälle, oavsett om det är sport, sysselsättning, något som drabbar människor av färg, då kanske de kommer att få en bättre förståelse för vad vi känner inuti.

Deshawn Duncan…
Det är en hård en, de är definitivt imponerande på sin första ändringen rättigheter. Jag behöver inte nödvändigtvis ha en åsikt om det, men jag vet vad jag skulle göra. Jag skulle ändå falla på knä. De skulle bara ha bötfälla mig. För mig själv, när det kommer till mig, jag kommer inte att titta på alla NFL-spel. Jag ville inte titta på förra året och jag tänker inte på att titta på någon detta år. Dessa killar är rik, ta fina, det är vad jag skulle göra.

Johnny Hughes…
Fotboll är en Amerikansk spel, och det har allt att göra med Amerika och våra soldater slåss för Amerika så har jag inte ser något fel med att stå upp för nationalsången. Jag menar NFL är ett företag som de kan driva sin verksamhet hur som helst de vill, det är deras business i slutet av dagen, så för mig att säga att de är rätt eller fel, kan jag säga. Det är en Amerikansk spel det har alltid varit en tradition att göra nationalsången, så jag menar det är bara rätt att stå för det, vi lever här, våra soldater att kämpa för det, det är en sak gäller för oss att kunna spela fotboll, det är frihet, så att vi kan spela och titta på. Jag kan inte säga att de är rätt eller fel för att bötfälla spelare, men för mig personligen så tror jag att spelarna ska stå och hedra alla som kämpade så att vi kunde spela spelet.

Marleda Singleton…
jag tycker, när det gäller att ämnet, i form av NFL och sport industrin, borde det inte vara, idén om ägande. Jag tror ibland att dessa människor tror att de äger dessa unga män och jag gillar inte det. Jag tror att med alla jobb som du skulle kunna göra ett överklagande eller tala ditt sinne och socialt kunna skaffa några mål som du vill nå. Företag är en del av vårt samhälle och så måste de tillåta människor att tala om vad de känner. Speciellt om de tror på religion, jag vet att jobbet inte är den första platsen att göra detta, det är inte därför vi är där, men om företaget är att gå utanför sina gränser så långt som att kalla människor för “söner av b–es” som vår ordförande och överskrida sina gränser i termer av att göra någon känsla som deras gisslan till dem på grund av pengar, det är precis som alla andra jobb de ska kunna protestera.

Kent Bailey…
Ja, eftersom spelarna försöker att få sin egen röst och åsikter om vad som är på gång. De försöker inte göra det om flaggan, där folk tror att de är, men det är det inte. Spelarna talar ut om polis brutalitet och spelarna står upp för de människor som påverkas av det.

Foton/Aaron Allen