Tror Du Att Vårt Samhälle Har Fått Bort Från “Det Krävs En By”? – Seattle-Medium

Connie Hardison
Ja, vi har helt fått bort form för att öva.
Människor är så rädd för att bli stämd eller arresterad. Antingen för att vara en missbrukare eller pedofil. Tid och händelser förändringar mesta. Det är mer nära sticka, åtminstone för min familj är det.

Tunde Salisbury
jag tror inte det. Idag deltog jag i den 9: e Klass rapport kort Garfield High School. Evenemanget syftar till att ha en aktiv positiv inverkan på livet och betyg i årskurs 9 klass. Jag fick sällskap av ett tiotal andra volontärer som också tror på “Byn” – konceptet. Även om det fanns många alumner vid evenemanget, det fanns andra som inte har en “hund i kampen” per se och ändå sätter i gång. Detta är bara ett exempel som jag kan uttrycka det visar den “Byn” – konceptet lever och mår bra.

Brian Cox
Ja, men jag tror att vår nuvarande ungdomar 18-25 är mycket medvetna och angelägna om att engagera sig mer i aktivism och politik. Problemet är att vår generation inte steg upp när vi ska ha. Många av våra föräldrar inte har verktygen eller vet hur man navigerar igenom frågorna. Det tog mig år att bli av med slav-mentalitet och nu att jag blir mer tydlig i livet att jag vill ge tillbaka och hjälpa våra ungdomar till att bli positiv och inflytelserika i samhället och i världen. Mig själv och mina kamrater behöver för att lära dig hur man älskar varandra, förlåta och stödja varandra så att vi kan föregå med gott exempel. Ibland måste man låta huset brinna ner så att du kan bygga en ny.

Casaundra-Tecken
jag växte upp på ett block som min farfar ägde flera fastigheter plus hörnet butiken. Alla visste att alla barn. När smyga in en cigarett på park (mina kusiner gjorde mig) hela blocket visste innan vi kliver på min mormors veranda. Vi lever inte i den typen av byn. Enda gången jag känner att vi är en gemenskap i kyrkan med kyrkans aktiviteter eller sport/art händelser med våra barn. Så svaret är ja och nej…by har förändrats, men byn är det vi har bara att söka efter det.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply